Tule mukaan Kestävyystieteen kurssille!

Kestävyystieteen kurssi on tarjolla Oulun lukiolaisille myös lukuvuonna 2019-2020! Lukiolainen, tule mukaan soveltamaan aiemmin kertynyttä tietotaitoasi ympäristöasioista ja suunnittelemaan mielekästä ryhmäprojektia, jolla edistät kestävää kehitystä käytännössä esim. koululla tai lähiympäristössä. Kurssin raamina toimivat YK:n Agenda2030-tavoitteet, joihin liittyen mietitään konkreettinen ongelma ja siihen ratkaisuidea oman mielenkiinnon mukaan, esim. tekniikan, luonnontieteiden, taiteen tai musiikin alalta.

Kurssilla saat yhteyksiä opiskelu- ja työelämään sekä eri alojen asiantuntijoihin ja opit ryhmä-, projekti- ja esiintymistaitoja. Kurssin keskiössä ovat ekososiaalinen sivistys, vaikuttaminen ja tulevaisuuden taidot. Ilmoittautuminen Wilmassa, kohdassa Laanilan lukio, 3. jakso, 8. palkki. Tapaamisia n. 12 välillä joulukuu 2019 – huhtikuu 2020: 10 omalla koululla sekä alku- ja lopputapaamiset yliopistolla.

Jos haluat tulla yrityksen/kaupungin/korkeakoulun/järjestön ym. roolissa mukaan mentoroimaan lukiolaisia heidän projekteissaan, tervetuloa mukaan!

Tänä vuonna kurssi on tiiviisti yhteyksissä uunituoreeseen hankkeeseen Ilmastonmuutos lukioihin!

Katso lisätietoja viime vuoden kurssista muilta välilehdiltä. Sivuja päivitetään marraskuun aikana. Laita viestiä kohdassa Ota yhteyttä, jos on kysyttävää! 🙂 Muista levähtää luonnossa kaiken opiskelun ja työn ohessa!

Antoisaa alkanutta syksyä! 🙂

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s